Ken je die ludieke ‘verf-app’ van Gamma? Luister hoe die symbool staat voor de brede technische strategie van Intergamma

Natuurlijk heel grappig en stiekem best handig: zo’n augmented reality app waarmee je thuis al kunt kijken hoe een kleur verf op jouw eigen muur staat. Maar de verf-app van Gamma Nederland, Karwij en Gamma België (met als bedrijf erachter Intergamma) is een serieuze reactie op de concurrentie waar Intergamma tegenwoordig mee heeft te dealen: ‘category killers’, websites die snel en goedkoop alleen verf verkopen aan de ene kant, en ‘boutique brandstores’ van de verfmerken zelf aan de andere kant.

‘De klant centraal stellen’ bleek bij Intergamma ‘de verf centraal stellen’. Het is hét voorbeeld van hoe Intergamma de tech – die de klant helpt – de strategie laat mede bepalen. Waarom is die verf-app dan zo cruciaal? En hoe speelden die grote verfmengmachines uit de winkel daarin een sleutelrol? En vooral, hoe ziet dan de toekomst eruit? 

Hoor hoe Jurre Mulder 4 jaar geleden aankwam bij Intergamma en al snel als overkoepelend CD/TO 3 teams aanstuurde die elkaar inspireren om tot een sterke strategie te komen. En wat Gwellyn Daandels van Mirabeau/Cognizant ziet bij andere retailers en met adviezen komt hoe ook die technische frontrunners kunnen worden.

Click here to register for this talk

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter