Hatice
van Leeuwen

Teamlead MHX Mediahuis

About Hatice

Hatice is een enthousiaste all-round digital marketing expert met meer dan 12 jaar ervaring. Ze is begonnen bij affiliate netwerk Awin waar ze ook een jaar lang in Londen heeft gewerkt om de mobiele propositie op te zetten voor publishers en adverteerders. Na Londen is ze begonnen als Digital Director bij Wavemaker. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar publisherzijde en is ze zich meer gaan focussen op branded content, waarin ze nu teamlead is van MHX, de creatieve studio van Mediahuis.  

The Talk

Cases TikTok/Henkel en Samsung: dit is hoe je daadwerkelijk impact maakt met branded content

We worden dagelijks overspoeld met content. Veel van die content lijkt op elkaar en is veel van wat merken doen inwisselbaar. Mensen kijken slechts 1,7 seconden naar een stukje content en maar liefst 50 tot 80 procent wordt niet of nauwelijks gelezen.

Om binnen al dat communicatiegeweld op te vallen en aandacht te verdienen moet je iets toevoegen dat echt relevant is. Merken moeten weten wat hun verhaal is en content creëren die mensen willen zien. Aan de hand van twee cases wisselen Chris Romer (Wayne Parker Kent) en Hatice van Leeuwen (Mediahuis/MHX) van gedachten met elkaar hoe je branded content kunt inzetten om directe relaties op te bouwen met je eindgebruiker.

Click here to register for this talk

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter