Julien
van Dorland

Artist Digital

About Julien

Julien van Dorland is een Nederlandse ondernemer, digitale kunstenaar en verzamelaar werkende in de cryptocurrency en NFT industrie. Julien werkt aan MekaVerse wat een project is met 8888 NFTs geïnspireerd op Japanse Mecha. 

The Talk

Het geld verdienen van de toekomst is hier

De verdienmodellen van de toekomst dienen zich aan. De digitale wereld speelt daarin een sleutelrol. Wat zijn de mogelijkheden voor zowel individuele creatievelingen als traditionele bedrijven?

Bitcoins, non-fungible tokens, digitale kunst en verzamelobjecten die voor recordbedragen worden verkocht: we lijken aan de vooravond van een scala aan nieuwe (bedrijfs)economische mogelijkheden te staan. Is het vooral hype of zit er echt toekomst in? Emerce sprak met spelers uit het veld over wat vandaag de dag al gebeurt en over hun visies voor de toekomst. De nieuwe middelen en economische modellen scheppen mogelijkheden voor kleine zelfstandigen met een goed idee en voor samenwerkingsverbanden. Ze veranderen ook de traditionele verhoudingen tussen (grote) bedrijven en consumenten.

Click here to register for this talk

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter