Martijn
van Geelen

Director Commercial Business eBay - Marktplaats 2dehands/2ememain

About Martijn

Martijn van Geelen heeft in zijn carrière zeer veel ervaring opgedaan bij verschillende technologiebedrijven. Sinds 2016 is hij werkzaam bij Marktplaats/2dehands, waar hij als commercieel directeur verantwoordelijk is voor de samenwerking met adverteerders en professionele verkopers op de populaire handelsplatformen in Nederland en België. 

The Talk

Van ‘waste of time’ naar ‘time well spent’

Consumenten accepteren online advertising, maar zien het jammer genoeg nog vaak als een noodzakelijk kwaad of afleiding van wat zij daadwerkelijk online komen doen. Merken en publishers voegen eerder meer dan minder prikkels en dus afleiding toe aan de gebruikservaring.

Martijn van Geelen van Marktplaats en 2dehands/2ememain laat zien dat dit ook anders kan. Hij deelt zijn visie over de belangrijke rol die merken en marketeers kunnen spelen in het vergroten van het succes van consumenten. Bijvoorbeeld door hun keuzestress te verlagen.  

Van Geelen laat zien hoe Marktplaats en 2dehands met slimme combinaties van relevante boodschappen mensen niet langer maar juist korter op het platform laat komen, doordat advertising hen sneller naar hun doel leidt. Van waste of time naar time well spent. 

Time is ticking…

89

days

8

Hours

27

Minutes

50

seconds

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter