Natasja
Paulssen

Founder 4DR Studios

About Natasja

Natasja is de oprichtster van Dutch Rose Media (AR agency) en van 4DR Studios (volumetric capturing studio); zij werkt al bijna 10 jaar als creative director in de nieuwe media, in eerste instantie gebruikmakend van augmented reality. Vanuit de drive om échte mensen toe te kunnen voegen aan de virtuele wereld heeft zij ervoor gezorgd dat volumetric video nu ook beschikbaar is in de Benelux. Natasja’s focus ligt op het onderdompelen van de kijker in de virtuele/digitale beleving als magisch-realistische ervaring.

The Talk

De toekomst van de media is dichterbij dan je denkt

Iedereen lijkt het er sinds kort over te hebben: het metaverse. Maar waar gaat het nou eigenlijk om en wat gebeurt er nu al? Een duik in digitale filmproductie, metahumans, en virtuele werelden.

De toekomst van de media gaat richting een steeds verdere vermenging van de digitale en fysieke wereld: het metaverse. Die vermenging schept nieuwe vormen van communicatie en interactie en verandert bestaande media. Als “the medium” inderdaad “the message” is, wat vertelt de ontwikkeling van het metaverse ons dan? Emerce sprak met experts uit de praktijk over wat nu al realiteit is en wat er in de (nabije) toekomst staat te gebeuren. Die toekomst is dichtbij, ook in geografisch opzicht: in Nederland gebeurt al meer dan je misschien zou denken.

Click here to register for this talk

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter