Patrick
Ruijs

Managing partner EY-VODW

About Patrick

Patrick helpt grote internationale ondernemingen bij het ontwikkelen en uitbouwen van klantrelaties. Cruciaal hierbij is het realiseren van unieke klantervaringen op al die momenten die er toe doen in een relatie tussen klant en organisatie. Hij helpt dit steeds weer waar te maken in het samenspel van traditionele en nieuwe kanalen en media. Hij heeft hierbij niet alleen een scherp oog voor creatieve oplossingen, maar combineert dit met een harde bijdrage aan bedrijfsdoelstellingen en concrete handvatten voor realisatie. Sinds 2003 is Patrick partner van VODW en sinds 2012 als managing partner verantwoordelijk voor de algemene bureauleiding.

The Talk

Direct to Consumer

In dit gesprek duiken we dieper in uitdagingen en ervaringen van merken die het directe contact met consumenten opzoeken. Hoe ontwikkel je een directe relatie met je klanten en passeer je daarmee niet de retailer? 

Gedurende de COVID-periode zag Gazelle de vraag via haar online verkoopkanalen hard toenemen. Terwijl de vraag in de winkels juist afnam. Hoe speel je hierop in? En hoe zorg je ervoor dat het distributienetwerk klopt en functioneert?

 

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter