Paul
van Merrienboer

Managing Director Check

About Paul

De ambitie van Check Technologies is om de makkelijkste weg door de stad aan te bieden. We doen dat door een platform te ontwikkelen waarop we modaliteiten aanbieden in steden. We geloven dat we zelf aan het stuur moeten zitten om op basis van data de juiste inzichten te krijgen om toepassingen en proposities te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijk van A naar B kan binnen 15 minuten In iedere stad. In februari 2020 lanceerde Check met 160 scooters in Rotterdam. Op dit moment schalen zij binnen 1 maand op naar 1.100 scooters in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Breda,

Paul van Merrienboer is voormalig manager sales en marketing bij Greenwheels en is in 2019 samen met Marco Knitel (oud general manager bij Uber en Uber eats voor EMEA) eindverantwoordelijk voor Check.

The Talk

Building the future of shared mobility

In 2050 woont tweederde van de wereldbevolking in steden. Steden worden voller en er is minder ruimte. Hoe zien steden er tegen die tijd en en hoe bewegen we ons van A naar B? Wat kunnen we nu leren van bestaande shared mobility initiatieven om de mobiliteit voor stad van de toekomst zo efficiƫnt mogelijk in te richten?

We nemen je mee in de keuzes die deel mobiliteitsaanbieder Check gemaakt heeft. Check is 100% in control is over haar data en software. In deze talk geven we je inzicht in hun data ware house strategie waarmee zij voorop willen blijven lopen in de deel mobiliteitsmarkt.

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter