Pim
de Bilde

Creati Iron Films

About Pim

Pim de Bilde is altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en bekwame talenten. Zijn kracht is deze functioneel samen te brengen voor commerciële beeldproducties. Een eigenschap die hij die hem als creative director/producer bij IRON Films op het lijf geschreven is.Wanneer het gaat om uitdagingen op het gebied van Virtual Production, Motion Control en Virtual Pre-Productie is zijn bedrijf de aangewezen partij. Zijn team bestaat uit filmmakers, VFX artists en 3D/game specialisten die samen oplossingsgericht meedenken en -doen  binnen film- en tv producties. IRON Films ondersteunt merken, bureaus en productiehuizen met high-end equipment en innoverende productie methodes in Nederland, België en Duitsland.

The Talk

De toekomst van de media is dichterbij dan je denkt

Iedereen lijkt het er sinds kort over te hebben: het metaverse. Maar waar gaat het nou eigenlijk om en wat gebeurt er nu al? Een duik in digitale filmproductie, metahumans, en virtuele werelden.

De toekomst van de media gaat richting een steeds verdere vermenging van de digitale en fysieke wereld: het metaverse. Die vermenging schept nieuwe vormen van communicatie en interactie en verandert bestaande media. Als “the medium” inderdaad “the message” is, wat vertelt de ontwikkeling van het metaverse ons dan? Emerce sprak met experts uit de praktijk over wat nu al realiteit is en wat er in de (nabije) toekomst staat te gebeuren. Die toekomst is dichtbij, ook in geografisch opzicht: in Nederland gebeurt al meer dan je misschien zou denken.

Click here to register for this talk

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter