Sanneke
Boesveldt

Interim Head of Marketing and Communications Hunkemöller

About Sanneke

Sanneke Boesveldt is Interim Head of Marketing and Communications bij Hunkemoller. Zij is verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van de marketing-communicatie strategie in de 19 landen waar Hunkemoller actief is. Met haar team zorgt zij ervoor dat er spraakmakende campagnes worden bedacht zodat Hunkemoller het geliefde, sociale en inclusieve lingeriemerk blijft dat het sinds 1886 is.

The Talk

Hunkemöller & Klarna: samen groeien door strategische samenwerking

Hoe kun je door slim samen te werken met partners je (web)shop online laten groeien? En hoe gebruik je data gedreven inzichten in consumentengedrag om de online shopping journey van je merk te optimaliseren? 

Tijdens deze talk vertellen Sanneke Boesveldt (Interim Head of Marketing Hunkemöller) en Samantha Sowirono (Marketing Manager Klarna) hoe zij dit realiseren voor Hunkemöller vanuit een ‘growth partnership’. Ze nemen je mee door de uitdagingen, aanpak en behaalde resultaten. Dit doen ze aan de hand van concrete tips en praktijkvoorbeelden, die je direct inspireren om jouw (web)shop online te laten groeien.

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter