Tim
van der Wiel

Founder gospooky

About Tim

Tim van der Wiel richtte zeven jaar geleden, samen met Liam Tjoa, GoSpooky op.

Inmiddels leidt hij een snelgroeiend internationaal team in Amsterdam en New York dat de grenzen van technologische innovatie en creativiteit blijft doorbreken voor bedrijven als Coca-Cola, JBL en Amazon. Hierin werd Gospooky benoemd als beste nieuwe bureau van Nederland, en vijf jaar later als beste bureau van Nederland.

Tim heeft een schat aan kennis over opkomende technologie en het opbouwen van bedrijven via sociale media. Hij deelt regelmatig zijn unieke inzichten als keynote spreker en bestuurslid en werd door Forbes erkend met een plek op de 30 under 30 Europe.

The Talk

AI en de opkomst van een nieuw marketing tijdperk

In de huidige wereld waar kunstmatige intelligentie pijlsnel de spil van de technologie wordt, staat de marketingwereld aan de vooravond van een nooit eerder geziene omwenteling. In deze prikkelende presentatie zal Tim van der Wiel de enorme impact van AI op de marketingbranche verkennen. Hij belicht de toekomstige gevolgen van door AI aangedreven zoektechnologie, de transformatie van gepersonaliseerde marketing via aanbevelingsalgoritmen, en de fascinerende mogelijkheden van generatieve AI voor het creëren van content. Sluit je aan bij Tim en wees klaar voor de AI-revolutie die de komende jaren zal bepalen. 

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter