Sander
Duivestein

Auteur 'Echt nep'

About Sander

Sander Duivestein is werkzaam bij Sogeti’s Exploratory Institute for New Technology (VINT). Hij is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur en columnist over de impact van digitale technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij.

The Talk

De opkomst van AI-influencers: een vage grens tussen realiteit en fictie

Sluit je aan bij deze sessie met Sander Duivestein waarin hij vertelt over de opkomende trend van AI-influencers op sociale media platforms. Deze digitale creaties, vaak opvallend realistisch, nemen snel de online wereld over en bieden unieke kansen en uitdagingen voor bedrijven.

Sander onderzoekt hoe AI-influencers, die 24/7 kunnen opereren zonder rust of het risico op klachten, een nieuwe grens bieden in digitale marketing. Hij deelt inzichten in het financiële potentieel van deze fenomenen, geïllustreerd door de Italiaanse AI-influencer Emily Pelligrini, die in slechts zes weken £ 90.000 verdiende op Fanvue.

Tijdens zijn lezing bespreekt Sander de mogelijkheden en voordelen van het gebruik van AI-influencers, zoals hun vermogen om consistent contact te maken met het publiek en gerichte content te leveren. Hij zal echter ook de potentiële valkuilen bespreken, waaronder ethische overwegingen en de vervaging van de grenzen tussen realiteit en fictie in online interacties.

Deze sessie belooft een boeiende blik op de toekomst van sociale media en digitale marketing. Ideaal voor marketeers, bedrijfseigenaren en iedereen die geïnteresseerd is in het veranderende landschap van online invloed. Deze talk biedt waardevolle inzichten in de kansen en uitdagingen die AI-influencers bieden. Mis deze kans niet om de cutting edge van online interacties te verkennen met Sander Duivestein.

Want to be the first to receive updates?

Sign up for the newsletter